NM i fotofikling er i gang nå – bli med!

Nå er mesterskapet i gang – og åpent for alle til å delta. Liker du å manipulere bilder? Har du humoristisk sans? Da kan dette være noe for deg! Konkurransen arrangeres av NRK, og finalen kjøres i samarbeid med FOTOGRAFI 2007 i Oslo Kongressenter lørdag 3. mars.
For å komme til finalen må du være blant de to beste i en av kvalifiseringsrundene – eller være en av de to ”heldige” som plukkes ut i tillegg. Første runde er vel kanskje avviklet når du leser dette, men i de tre neste rundene kan du være med. Du kan delta i bare en runde eller alle tre, jo flere ganger du deltar jo større er selvfølelig vinnersjansene. Hva du kan vinne? 1. premien er et 50 – 500 mm zooombjektiv fra Sigma, 2. premien er et makroobjektiv til over 5000 kroner og 3. premien er et skikkelig fotostativ til ca. 2500 kroner – alle premiene er gitt av FotoVideo.

De 10 finalistene møtes i Oslo Kongressenter og får 3 timer på seg til å fikle, mens publikum kan gå og se dem i aksjon. Straks fiklerne er ferdig trer juryen sammen og kort tid etterpå er det klart for premieutdeling.

Finalistene og noen tusen andre kan i denne helgen oppleve Norges største fotoutstilling. 29 fotografer/skoler/foreninger presenterer seg via flere hundre bilder. Hele foajeen er fylt med bilder av alle typer.

Mer om NM i fotofikling: www.nrk.no/fotofikling
Mer om Fotografi2007: www.foto.no/fotografi2007


 - Et 50 – 500 mm Sigma zoomobjektiv med valgfri fatning til 10 000 kroner venter på vinneren
Et 50 – 500 mm Sigma zoomobjektiv med valgfri fatning til 10 000 kroner venter på vinneren

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu